Controla la teva fàbrica des de qualsevol lloc amb VMES4.0

Gràcies al potent mòdul mòbil de VMES4.0 que permet supervisar i operar la fàbrica en temps real des de qualsevol lloc i de forma totalment segura.

Un mòdul dotat de diferents àrees (manteniment, gerència, fabricació, etc) que ofereixen un gran ventall de funcionalitats: energia, OEE, informes de GMAO, informes d’entrades/sortides, informes d’estocs…

Gràcies a les seves funcionalitats, VMES4.0 MÒBIL ajuda a millorar l’eficiència i la qualitat dels procediments i dels productes, disposant d’informació clara i precisa en qualsevol lloc per a la ràpida presa de decisions.

Com ajuda el mòdul de mobilitat de VMES4.0 a les diferents àrees? Dos exemples:

ÀREA DE GERÈNCIA

Permet disposar d’un cop d’ull, en qualsevol moment i en qualsevol lloc d’informació clara i en temps real de les dades de planta: OEE, estat operatiu de planta i la producció, etc.

ÀREA DE PRODUCCIÓ

Dota a l’operari d’una aplicació que li permet disposar en el seu mòbil de tota la informació que precisa i moure’s lliurement per la fàbrica per a fer tasques de supervisió, registre, control de qualitat, manteniment, etc. i fins i tot operar sobre la fàbrica des de qualsevol lloc.

El mòdul MÒBIL de VMES4.0 permet:

  • Visualitzar i operar la producció
  • Visualitzar i operar sobre les línies de fabricació i les seves màquines
  • Conèixer estoc en temps real i ubicacions
  • Visualitzar i tractar alarmes
  • Realitzar i gestionar labors de manteniment

 

Vols veure més? T’agradaria que el nostre equip et realitzés una demo online i poder conèixer tots els avantatges que el software VMES4.0 pot aportar a la teva fàbrica?

Contacta aquí amb nosaltres per a sol·licitar-ho i un dels nostres tècnics t’informarà.