Gestiona els teus manteniments de la forma més eficient amb VMES4.0

VMES4.0 compta amb un gran valor diferenciador en tractar-se d’una plataforma que abasta tots els nivells: electrònica de potència, PLC / SCADA i MES, i fins i tot és capaç d’integrar-se amb l’ERP de la companyia.

Gràcies a aquest control sobre tots els elements de planta mitjançant el PLC, disposem d’informació precisa i abundant de temps de treball i consums elèctrics, que es transfereixen a través de la plataforma cap a la capa MES (i és aquí on es troba el mòdul GMAO, dins de VMES4.0).

La idea fonamental del mòdul GMAO és aprofitar que la plataforma VMES4.0 està totalment interconnectada amb el PLC que controla la planta de producció, per a recollir dades precises i concretes d’una forma ràpida, senzilla i segura, sense intervenció humana. D’aquesta manera no és necessària la realització d’aproximacions, ja que es disposa de dades reals i s’alimenten de forma totalment automàtica.

A diferència d’altres GMAO del mercat, el mòdul GMAO de VMES4.0 s’actualitza en temps real amb les dades de motors i accionaments (vàlvules, arrassadors, comportes, etc.) del PLC.

 

 

Alguns dels seus principals beneficis:
  • Dota al personal de manteniment d’una eina integrada en la gestió del manteniment dels elements de la planta, incloent una aplicació de mobilitat perquè els operaris puguin realitzar consultes i/o anotacions a peu de màquina, intentant així evitar l’ús de paper.
  • De cara al gestor o controlador de la planta, facilita la planificació i assignació d’actuacions sobre elements de la planta i ofereix una sèrie d’informes sobre quins treballs i/o actuacions s’han realitzat.
  • En ser totalment integrable amb el sistema de comptabilitat de l’empresa (ERP), permet que es puguin realitzar compres de recanvis i es pugui assignar costos de manteniment i/o explotació a diferents seccions o elements de la planta.

 

Vols veure més? T’agradaria que el nostre equip et realitzés una demo online i poder conèixer tots els avantatges que el programari VMES4.0 pot aportar a la teva fàbrica?

Contacta aquí amb nosaltres per a sol·licitar-ho i un dels nostres tècnics t’informarà.