Som una Enginyeria Industrial especialitzada en assessoria, disseny, desenvolupament i implementació de sistemes d’automatització en processos productius.

Oferim propostes multidisciplinàries gràcies a la nostra àmplia visió i al nostre coneixement de les tecnologies i sistemes existents al mercat, després de més de 25 anys d’experiència.

Comptem amb departaments propis de desenvolupament en:

Enginyeria Informàtica – IT

Enginyeria Industrial

Enginyeria Mecànica

Enginyeria Elèctrica

Combinem sistemes d’informació, automatització, procés i electrificació, en solucions del més alt nivell, alineades amb els requisits de la Indústria 4.0, com poden ser:

Direcció integrada de projectes

Automatització de processos

Sistemes d’informació

Manufacturing intelligence, Manufacturing operations management, Plataformes SCADA, MES…, Desenvolupament de software a mida.

Solucions de final de línia

Sistemes de marcatge i etiquetatge, Solucions basades en robots, Maquinaria final de línia a mida.

El nostre treball: en cada projecte valorem les necessitats concretes amb la finalitat de poder plantejar una proposta personalitzada. Aquest treball en equip amb el Client des del principi ens permet oferir les millors solucions per a cada Client, aconseguint per tant el millor resultat.

Comptem a més amb els millors partners tecnològics, posant a l’abast dels nostres Clients la tecnologia més capdavantera del mercat per a les seves empreses.