obras-30-brilen

Data:

abril 2016

Servei:

Automatització de Final de línia

Sector:

Químic

VOLTEC realitza la reenginyeria de final de línia de l’empresa per suportar l’increment de producció.

BRILEN és un fabricant de fil de polièster d’alta tenacitat, que posseeix la seva planta productiva a Barbastro (Osca), una petita població al Prepirineu i a prop de la frontera amb França.

Es tracta d’una empresa puntera que disposa de laboratori químic, centre tecnològic del polièster, planta pilot de polimerització. Aquests són només alguns dels exemples dels serveis i recursos de I+D+I que ofereix als seus clients.

Degut a l’augment de producció experimentat, BRILEN ha confiat a VOLTEC la reenginyeria del seu final de línia, amb el fi d’absorbir l’esmentat augment de producció.

VOLTEC ha realitzat el projecte complert incloent l’estudi de la solució tècnica adoptada, ja que s’ha tractat d’una aplicació a mida del client, la direcció tècnica, el disseny mecànic i la fabricació del mateix, així com tots els elements de control i automatització de la instal•lació.

La solució està basada en un robot KUKA KR 120 i una plataforma PLC ALLEN BRADLEY, que conjuntament amb tots els elements mecànics auxiliars és la responsable de la manipulació i paletitzat de la producció de la planta.