cotecnica

COTECNICA, que està especialitzada en la producció d’aliments per a animals -encara que compta amb altres línies de producció-, millorarà el seu sistema de control de fàbrica gràcies a la substitució del sistema existent pel VMES4.0 de VOLTEC.

Això es realitzarà dins del marc d’una reforma de fàbrica amb la qual COTECNICA millorarà diferents aspectes de la seva producció, buscant disposar d’un procés productiu innovador i eficient.

Dins d’aquesta reforma, la implementació del nou sistema de control amb el VMES4.0 suposarà una millora molt important per a la fàbrica, en passar a disposar d’un sistema robust i versàtil, capaç d’adaptar-se a les necessitats de cada procés productiu.

El programari VMES4.0 dotarà a la fàbrica de COTECNICA d’un control total sobre la planta -estoc, formulació, traçabilitat, producció, manteniment, vehicles circulants…-el que li permetrà optimitzar la producció i aconseguir un producte més homogeni i de millor qualitat. El resultat: una fàbrica més rendible.

El VMES4.0, un sistema de control basat en tecnologia Industry 4.0, permetrà a COTECNICA extreure un gran nombre d’informes -predefinits o personalitzats- i per tant, disposar de molta informació per a la presa de decisions.

Una altra dels grans avantatges és que, gràcies a aquest complet control de tot el procés productiu i de tots i cadascun dels elements que intervenen en ell, permetrà al Client reduir costos operacionals i riscos durant la producció.

Cotecnica, nascuda en 1982 i dedicada des dels seus inicis a la nutrició animal, no ha deixat al llarg de la seva trajectòria d’ampliar i diversificar les seves àrees d’activitat al mateix temps que ha innovat contínuament per a donar suport tecnològic al seu creixement i comptar sempre amb processos capdavanters en la formulació i producció de pinsos. Entre les àrees en les quals avui dia té una forta presència, cal destacar la producció de medicaments i correctors o la producció d’aliments per a animals de companyia.