piensos-costa

L’empresa PINSOS COSTA confia de nou en VOLTEC per a la reenginyeria de la seva planta de Artajona, que actualitzarà el seu sistema de control amb VMES4.0.

Pinsos Costa, companyia del Grup Costa Foods, especialitzada en la integració porcina, continua apostant per la millora de les seves plantes. En aquesta ocasió, mitjançant l’actualització del seu sistema de control, reemplaçant el programari Integra, desenvolupat també per Voltec, pel nou VMES4.0.

Aquesta millora permetrà un control total de la fàbrica en temps real, dotant-la a més d’un sistema robust i escalable. La seva capacitat d’adaptació a les necessitats de la planta sumada a l’explotació de dades per part de l’operador, fa d’aquesta eina un aliat imprescindible en la gestió de la planta. Desenvolupat sota els més alts estàndards tècnics, sobre programari Microsoft .NET i suportat mitjançant sistema de bases de dades Microsoft SQL Server, VMES4.0 ofereix una solució segura alhora que intuïtiva.

 

VMES4.0

Entre els múltiples avantatges que el sistema VMES4.0 brinda a la planta productiva, destaquen:
  • Capacitat per a millorar la productivitat, qualitat i rendibilitat, aconseguint una planta més eficient.
  • Explotació de múltiples informes (productivitat, eficiència, registres històrics, anàlisis de costos, producció, informes personalitzats…) amb el que això suposa per a la gestió de la planta i la presa de decisions.
  • Reducció de costos.
  • Possibilitat de creació de sèries de producció més curtes i rendibles.
  • Adaptació a la demanda.
  • Reducció de riscos.

Descobreix més sobre VMES4.0 aquí.