VOLTEC assisteix a FIMAGANADERA 2011

L’empresa lleidatana exposarà els seus productes al pavelló 8 de Fira de Saragossa del 15 al 18 de març.

Voltec Electrosistemes, SL acudirà a la propera edició de FimaGanadera (FIGAN 2011) que se celebrarà a Saragossa del 15 al 18 de març. L’enginyeria industrial lleidatana, que tindrà el seu estand al pavelló 8 (carrers CD, números 1 i 2) del recinte firal, participa en aquesta Fira Internacional de Producció Animal que celebra ja la seva desena edició i en la qual es donaran cita fabricants i distribuïdors del sector ramader que mostraran les seves propostes, solucions i productes als visitants majoritàriament professionals.

 

Voltec arriba a aquesta fira internacional, en la qual es congregaran empreses de vint-països diferents, oferint els seus productes com la proposta òptima per satisfer qualsevol necessitat del sector i presentant-los com una solució completa per exercir el control de fàbrica. Així doncs, l’empresa lleidatana exposarà les seves solucions i serveis en automatització i informació industrial, tenint un paper destacat el seu sistema SDF integra que es presenta com la millor opció per a exercir un control integral de l’activitat productiva en la fabricació de pinsos. Una solució completa que abasta programari, equips, instal·lació i quadres elèctrics, paletitzat i etiquetatge final en línia, així com la instal·lació en planta, claus en mà.

La participació a la X FimaGanadera de Saragossa per part de Voltec Electrosistemes, SL respon a la política empresarial d’assistir a les millors fires ramaderes apostant per la internacionalització de l’empresa. En aquest sentit, la Fira Internacional de Producció Animal de Saragossa (de caràcter biennal), es troba entre les més rellevants del Sud d’Europa, ja que ofereix una àmplia oferta d’equips i serveis per al sector ramader.