VOLTEC Electrosistemes assistirà a FIGAN 2021

La Feria Internacional para la Producción Animal -FIGAN-, que tindrà lloc del 21 al 24 de setembre de 2021 a Saragossa, reunirà les principals signatures i professionals del sector agropecuari. Com és habitual, estarà centrada en la innovació, el desenvolupament i la tecnologia, pilars fonamentals tant per al saló com per al sector.

Per a aquesta 15 edició, VOLTEC Electrosistemes repetirà amb la seva presència en el certamen, en l’última edició del qual va realitzar la la presentació oficial del seu programari M.E.S. (Manufacturi Execution System): VMES4.0 En aquesta ocasió presentarà el GMAO Integrat, una solució per a la gestió òptima del manteniment de fàbrica, totalment integrable amb sistemes MES i que ofereix una informació exhaustiva i detallada per a simplificar la gestió del manteniment, realització de manteniments predictius, etc.

Ens trobareu en el pavelló 6, carrer G, estand 24-26

En ell, podreu descobrir tots els beneficis i millores que les diferents solucions proposades per VOLTEC -GMAO Integrat, VMES4.0, solucions de final de línia…- poden aportar a la vostra producció,  amb l’objectiu clar d’optimitzar processos, millorar el rendiment i reduir els costos productius.

 

Posem a la vostra disposició una invitació gratuïta en el següent link. Solament haureu d’inscriure-us amb les vostres dades.